Så här många hade porr i sin dator!YES! Det här är resultatet på vår fråga: Vem har porr i sin dator. Som ni minns var vi fyra killar o fem tjejer, som skulle svara ärligt på frågan.

Vilka had porr i datorn?

Och här är resultatet! Vadå, vad betyder vad?

Jo det glömde jag: Svart betyder ingen porr i datorn. Vad resten betyder klarar ni av att gissa själva.

Är det verkligen så här. Har nästan alla tjejer o killar porr i sin dator.

Har du det? Kommentera pls.

Kolla in tysk nakenkaravan i AlpernaHär kan du vandra naken och må bra. Men numera kostar det. Karavaner av nakna tyskar har varit en av de stora sevärdheterna i Appenzell Innerrhoden i Schweiz. Men nu försöker myndigheterna sabba den snabbast växande schweiziska åskådarsporten - att kolla in nakna tyska alpvandrare.
Läs mera här

Nu får tyskarna betala 200 franc (si så där 1000 kr) för att vandra i bara mässingen. Det var den dåliga nyheten. Böter e ju alltid avtändande.

Den goda nyheten är att åskådarna kommer in gratis! Så boka en resa med Ryanair till nån näraliggande alp medan detta underverk pågår.

Har DU porr i din dator?

Hur har du det nu i din dator?Vi satt några stycken och tog en öl efter en tenta då någon frågade om vi hade porr i våra datorer. Vadå porr? Undrade några.

Så kom vi fram till att för att vara porr, så måste det vara sex i bilden. Inte bara nån hunk eller bimbo utan kläder. Nä då. Det skulle vara action i bilden. Nån som hade sex med andra eller med sig själv! Porrnoveller räknades inte.


Så var de dags att bekänna färg. vi var fyra killar och fem tjejer alla i åldern 19 - 23 år. Hur tror ni det gick?

Var det nån som inte hade porr i datorn? Nån tjej - nån kille.

I morgon ska jag avslöja resultatet. Hur har du det själv i din dator?


Manchester United spelade ...

Manchester United spelade sin 11te match utan att släppa in ett enda mål! Fantastiskt. Chelseas gamla rekord är äntligen slaget.

Dessutom leder man nu Premiere Leagur med tre poäng före Liverpool. Jubla!!


Förbud: i Malmö hindras tjejer att leka med killar

Fundamentala muslimer stoppar tjer från att leka med killarI Rosengård i Malmö försöker fundamentala muslimer stoppa barn att leka med varandra - d.v.s. att tjejer får inte leka med killar.
Läs artikel i SvD
Hur f_n detta kan få förekomma i Sverige år 2009 övergår helt enkelt mitt förstånd. Hjälp till att stoppa galningarna!

Konstfacksstudenten, som ...

Konstfacksstudenten, som gillade att spela galen. Hur mådde hon egentligen? En psykiater tyckte inte att hon spelade galen. Hon spelade hjärndöd, tyckte han.

Vadå??? Jag galen?? Hursååå?
Så nu kommer frågan: hur var det ställt egentligen? Hur mår tjejen? Hur mår man på Konstfack?

Det vill du nog inte veta.


Stackars tjejer.

Avklädd med blickenTvå kvinnliga studenter på Stockholms Universitet har blivit avklädda med blicken av en lärare. Sen har han tagit dom på armarna också. Flera gånger! Tjejerna anmälde naturligtvis honom. Naturligtvis? Läge för anmälan?
Avklädda flickor

Tror ni att han missade varje gång? Eller var han verkligen en otäck arm-fettishist?

Hur som helst kommer det att gå illa för honom nu. Han är anmäld för att han berättat för klassen vilka det var, som anmält honom och då tyckte klassen synd om honom. Och det får dom ju inte göra. Eller hur?

Tja vad tycker du om det här?

Svenska Hamas fans

Jovisst finns dom. De svenska Hamas fansen. Hamas-anhängare i Sverige

Hamas utbildar

Så här omfattande och fin är Hamas utbildning:
Utbildningsvideo
Vad tycker du?

Onanera mera

Ni vet mannen, som gav blixtlåset ett ansikte.Det är inte bara skönt. Det är dessutom nyttigt. Det kan skydda dig mot prostatacancer. Det påstår i varje fall Aftonbladet.
Onanera mera
Men hur är det om man får lite hjälp på traven av någon annan person? Blir det pluspoäng också för en vanlig Clinton eller ett missionärs-upplägg?

Knuff

Nu är det bevisat - hash är farligt!

/a>I Sveriges radio berättar man om en man, som fick föras till sjukhus efter att ha hashat. Det skedde under ett party.

Värden på stället blev så förbannad på pundaren att han misshandlade honom med sparkar och ett tillhygge.

Ja det var väl det jag alltid har trott; hash kan vara lömskt.

Läs även andra bloggares åsikter om

Virus gör dig fet!

Nyss angripen av det elaka ab-viruset.Enligt forskning, som presenteras i kväll på BBC kan ett virus göra dig fet! Det här berättar Aftonbladet idag. Afonbladets artikel
Det här verkar vara trovärdig forskning. Men halå! Det här innebär inte att alla, som är feta har fått det genom viruset.

Så om du inte äter mer än en chipspåse (liten) i veckan och mindre än en liten Classic coke i månaden och ändå är fet, så kan det faktiskt bero på ett virus. Annars gäller den gamla regel ät lagom mycket av allt motionera rimligt och du håller vikten.

Krigare gömda under kjolarna?

Lyssna på Cecilia Uddéns reportage från Gaza. Klicka här Jag citerar:

"Abu Ahmed (en Hamas-krigare min anm.) hyllar också Gazas civilbefolkning:
De gav oss mat och skydd, de var beredda att dö med oss.

Jag frågar om det inte snarare är en soldats uppgift att skydda civilbefolkningen, känner du ingen skam och ånger över att så många civila dog utan att ni lyckades rädda dem?"

Ja vad tycker du? Gömde sig Hamas-krigarna under kjolarna på sina kvinnor och barn?

En småbarnspappa i Gaza säger till Cecilia Uddén:
"De bryr sig inte om civila, de säger att de som dör kommer till paradiset, men själva gömmer de sig efter att ha avfyrat en raket och så får civilbefolkningen ta smällen, säger småbarnspappan"

Gömde dom sig?


Dags att sälja?

Fastighetsmäklarna anser att helbgens bostadsvisningar kommer att ge ökat intresse bland köparna av bostadsrätter i innerstan. Jättebra säger jag.
Kö på visningar?
Om du kan fixa någonstans att bo några månader framåt, så ska du sälja nu när folk är optimister några veckor efter att ha fått lägre skatt och ränta. Köp sen i slutet av året och du kan få en likadan bostadsrätt till reapris.

rådet är gratis!


December 2009?


GI-metoden kan ge cancer

Livsmedelsverket varnar enligt Aftonbladet för:
"Att dessutom rekommendera ett större intag av mättat fett är direkt oansvarigt - i ett vetenskapligt underlag om 80 namngivna studier visar 72 att livsmedel rika på mättat fett kan öka risken för hjärt- och kärlsjukdom och/eller cancer. "

Akta er för GI-metoden m.a.o. utom då ni under ett par veckor tänker storbanta.

Aftonbladet

Så, alla GI-fans. Ni har ju inte hållit på så länge trots allt. Sluta tramsa redan idag och njut av socker, bröd, kakor och potatisrätter.

Ruggigt om aborter

Låt mig börja med att säga att jag är för aborter - inte obbegränsat - inte som preventivmedel - men när ett barn skulle vara ovälkommet av seriösa orsaker.

Då såg jag det här klippet på Youtube:
Youtube

Om Kina fick bestämma i Sverige

Enligt DN, som citerar Reuter, har Kina beslutat ta tuffa tag mot sajter med "vulgära" sajter. Redan har flera blivit häktade.

Vilken tur att Kina (ännu?) inte lyckats övertyga svenska makthavare att följa deras exempel. Även om jag tycker att vi har alltför många supervulgära bloggar i Sverige, så

Fettsug-fett blir drivmedel

Nu kan du, som planerar en fettsugning äntligen få nytta av ditt fett. En plastikkirurg i Kalifornien har använt fettet från sina patienter som drivmedel i sin bil.

Så alla ni som planerar att bli sugna på fett - här är ett tips: be kirurgen om en rabatt på jobbet motsvarande 10,79 kr per liter fett (=nuvarande bensinpris)

Varför så mycket ytlighet i bloggarna?

Jag läser en massa bloggar. De flesta handlar om ytan. Hur ser jag ut? Jag har köpt nya kläder. Skall jag göra en fettsugning? Försora läpparna? Ni känner igen det eller hur?

Varför handlar så få bloggar om viktiga saker? Känslor, politik, djurens rätt, hälsa, religion, filosofi, djupare relationer (inte bara sex).

Är bloggare mera grunda än snitt-Svensson?

Vad tycker ni?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0